Onafhankelijke analyse en advies ventilatie i.c.m. Covid

“Een slimme meter maakt al een wereld van verschil’

De roep om #ventilatie te meten wordt steeds luider, met name op #scholen. Installatie Coöperatie Nederland U.A. in Overijssel helpt eigenaren en gebruikers op een onafhankelijke manier met het met meten en analyseren door (tijdelijk) op cruciale posities onze meetapparatuur te plaatsen.
Dmv een dashboard kunnen we op afstand de data ‘realtime’ uitlezen en bij overschrijding van (ventilatie) waarden krijg zowel wij als de geselecteerde gebruiker (via smartphone) een alarmmelding. Aansluitend kunnen we op basis van de verkregen informatie de mate van ventilatie (en het risiconiveau van besmetting #Covid19) bepalen.
Mogelijke acuut te nemen maatregelen om ventilatie op een acceptabel niveau te krijgen, en welke zijn uit te voeren door de gebruiker, worden direct met de gebruiker gedeeld. Optioneel kunnen we, samen met de betrokkenen, een stappenplan door lopen om de ventilatie structureel op het gewenste niveau te krijgen. Meer weten? Neem contact op via de website of via info@installatiecooperatie.nl en vraag naar de mogelijkheden
#onafhankelijkadvies #pelicase #kantoren #zorg #scholen #metenisweten @tctubantia

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Geïnteresseerden kunnen zowel telefonisch contact opnemen als ook via social media:

Contactgegevens:

Installatie Coöperatie Nederland U.A.

Brinkstraat 3 7683 BM Den Ham
Weleveldstraat 11 7651 JA Tubbergen
T: 085 130 1558
E: info@installatiecooperatie.nl