Verbouw en verduurzaming Koninklijke Hondenbescherming gereed

Omschrijving; Recent hebben wij de verbouwing van het nieuwe onderkomen van de koninklijke hondenbescherming afgerond. Voorheen was het in gebruik als varkensboerderij en inmiddels omgeturnd naar een luxe dierenverblijf voor 32 honden. Op basis van een rapportage met 3 verschillende voorstellen is onderbouwd gekozen voor de luchtwater warmtepompen en zonnepanelen.

De honden verblijven zijn voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie.  Het slaapverblijf heeft geregelde vloerverwarming en de temperatuur en de ventilatie regeling in de gebouwen is te bedienen via een touch-screen in het gebouw en met telefoon.

Er zijn meerdere keukens voor gereedmaken van het hondenvoer, een dierenartsen verblijf en trimsalon met dompelbad, quarantaine verblijfsruimten en diverse opslagruimten.
De compleet verbouwde oude boerderij is omgebouwd tot vergader en presentatie ruimte, ook weer voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie en voorzien van de benodigdheden om grote groepen mensen te kunnen ontvangen

  .

Kenmerken: Dierenverblijven, kantoor, warmtepomp, geïntegreerde zonnepanelen, duurzaamheidsscenario’s, WTW, Total Cost of Ownership, Co2 neutraal

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Geïnteresseerden kunnen zowel telefonisch contact opnemen als ook via social media:

Contactgegevens:

Installatie Coöperatie Nederland U.A.

Brinkstraat 3 7683 BM Den Ham
Weleveldstraat 11 7651 JA Tubbergen
T: 085 130 1558
E: info@installatiecooperatie.nl